Efter all julmat och nyårsonyttighet och slarv så kände jag att det var dags att äta något fräscht och nyttigt.
Mängd: 4 portioner
Ingredienser
♥ 1 st Änglamark upptinat torskblock
♥ 1 burk Santa Maria Kokosmjölk
♥ 2 st Änglamark morötter
♥ 2 nävar Änglamark broccoli
♥ 1 dl Änglamark ärtor
♥ ½ dl Änglamark majskorn
♥ 1 näve kravmärkt purjolök
♥ 1 msk kravmärkt rapsolja
1 tsk salt
♥ ½ tsk kravmärkt paprikapulver
♥ ½ krm cayennepeppar
½ tsk chilipeppar
½ tsk curry red thai
Skiva morötterna ganska tunt och lägg dem i en gryta med olja. Låt dem wokas där. Skär purjolöken och skölj den noga, lägg i den tillsammans med morötterna. Skiva torsken i mindre bitar och lägg i den tillsammans med broccolin, häll sedan över kokosmjölken. Salta och krydda. Tillsätt ärtorna och majsen och låt alltsammans puttra i ca 7 min. Servera med äggnudlar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar