måndag 3 januari 2011

Torskgryta med doft av Asien

Efter all julmat och nyårsonyttighet och slarv så kände jag att det var dags att äta något fräscht och nyttigt.





















Mängd: 4 portioner

Ingredienser

1 st Änglamark upptinat torskblock
1 burk Santa Maria Kokosmjölk
2 st Änglamark morötter
2 nävar Änglamark broccoli
1 dl Änglamark ärtor
½ dl Änglamark majskorn
1 näve kravmärkt purjolök
1 msk kravmärkt rapsolja
1 tsk salt
½ tsk kravmärkt paprikapulver
½ krm cayennepeppar
½ tsk chilipeppar
½ tsk curry red thai

Skiva morötterna ganska tunt och lägg dem i en gryta med olja. Låt dem wokas där. Skär purjolöken och skölj den noga, lägg i den tillsammans med morötterna. Skiva torsken i mindre bitar och lägg i den tillsammans med broccolin, häll sedan över kokosmjölken. Salta och krydda. Tillsätt ärtorna och majsen och låt alltsammans puttra i ca 7 min. Servera med äggnudlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar