tisdag 4 januari 2011

Lax med fetaosttäcke och gräslöksdoftande potatismos

Här kommer då ett lite haltande recept på laxen som jag utlovat. Av någon anledning har jag bara antecknat bristfälligt så tyvärr kan jag inte ge exakta mängder av allting.


















Mängd: 2-3 portioner
Ugn: 200C, 15-20 min

Ingredienser
 
2 st I love Eco frysta laxfiléer
3 msk Arla ekologisk creme fraiche 34%
50 g fetaost
1 msk hackad gräslök
1 nypa citron flinsalt
salt

Tina laxen. Blanda creme fraiche, gräslök och salt. Smula ner fetaosten i röran och bred den på laxfiléerna.

Pressa kokt potatis och rör ned smör, gammaldags mjölk och creme fraiche till önskad konsistens. Krydda med salt, svartpeppar, vitlökspulver och gräslök.

En enkel, men lite lyxigare vardagsrätt. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar