Denna chokladkaka är jag uppväxt med då det var min farmors favorit, så det är med kärlek som jag bakar den. ♥
Ugn: 175°C - 200°C
♥ 3 dl kravmärkt strösocker
♥ 2½ dl kravmärkt vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
♥ 3 msk kravmärkt kakao
♥ 150 g smält, avsvalnat kravmärkt smör
♥ 2 Änglamark ägg
1½ dl hett vatten
Blanda alla torra ingredienser, tillsätt det avsvalnade smöret och de lätt uppvispade äggen. Blanda till sist ned vattnet. Häll smeten i en smord och bröad medelstor sockerkaksform. Grädda i ca 40 minuter.
Den var riktigt god! Tack för bra recept!
SvaraRaderaFick smaka Henriettas å den var så otroligt god, nog den godaste chokladkakan jag någonsin smakat så här ska testas :)
SvaraRadera