
Mängd: 1 portion
Ingredienser
♥ 1 portion Änglamarks spaghetti
½ burk delfinvänlig tonfisk
♥ ½ burk Änglamark krossade tomater
♥ 2 msk Arla ekologisk creme fraiche 34%
♥ 2-3 msk Änglamark majskorn
♥ ½ finskuren liten kravmärkt lök
1/4 solovitlök
♥ 1 tsk Änglamarks spanska olivolja
♥ 1 tsk flytande kravmärkt honung
salt
svartpeppar
cayennepeppar
Koka upp pasta vattnet och ha i pastan. Häll oljan i en liten kastrull, pressa i vitlöken och fräs med löken. Låt fräsa nån minut. Häll i de krossade tomaterna och krydda med honung, salt och svartpeppar. Låt koka en stund och rör sedan i creme fraichen, tonfisken och majsen. Avsluta med cayennepeppar. Låt puttra i ett par minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar