måndag 22 november 2010

Torsk under senaps- och pepparrotstäcke

Det blev väldigt gott! Överraskande och oblyg smak. =)


















Mängd: 3 portioner
Ugn: 200°C, 40 min (halvt upptinad)

Ingredienser

1 st Änglamark fryst torskblock

3/4 dl Änglamark ströbröd
ca 30 g smör
1-2 msk vatten
2 msk Johnys ekologiska senap - sötstark
1 tsk riven pepparrot
½ tsk kravmärkt strösocker
1 nypa kravmärkt paprikapulver
svartpeppar
salt
hackad dill

Tina torsken något. Smörj en form och lägg sedan torsken där. Smält möret och tillsätt vattnet, dra av från plattan och blanda ner senap och pepparrot, rör om tills det inte är klumpigt. Blanda ströbröd, strösocker och kryddor och rör sedan ner det i smörblandningen. Fördela röran på fisken och toppa med dill. Tillaga i ugnen ca 40 min på 200°C. Servera med potatispuré och ärtor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar